Quotation Brunner, Karl-Michael. 2008. Ernährungsprozesse und nachhaltige Entwicklung: Alimentäre Biographien und Kompetenzen. In Ernährung, Kultur, Lebensqualität - Wege regionaler Nachhaltigkeit, Hrsg. Antoni-Komar, I., Pfriem, R., Raabe, T., Spiller, Achim, ---. Marburg: Metropolis-Verl..


RIS


BibTeX

Tags

Press 'enter' for creating the tag

Publication's profile

Status of publication Published
Affiliation WU
Type of publication Chapter in edited volume
Language German
Title Ernährungsprozesse und nachhaltige Entwicklung: Alimentäre Biographien und Kompetenzen
Title of whole publication Ernährung, Kultur, Lebensqualität - Wege regionaler Nachhaltigkeit
Editor Antoni-Komar, I., Pfriem, R., Raabe, T., Spiller, Achim
Page from -
Page to -
Location Marburg
Publisher Metropolis-Verl.
Year 2008

Associations

People
Brunner, Karl-Michael (Details)
Organization
Institute for Sociology and Social Research IN (Details)
Google Scholar: Search